Familiebedrijf Zieleman

In 1985 begonnen onze ouders Wout en Geesje Zieleman  hun autobedrijf aan de Burg. Backxlaan in Nieuwleusen. De toenmalig garage “Stolte”  werd vanaf toen  “Autobedrijf Wout Zieleman”. Maar al snel bleek het pand te klein voor Wout Zieleman en kwam er een werkplaats bij aan het Westeinde.  

In 1997 kwam 500 meter verder naar het zuiden van Nieuwleusen bouwgrond vrij en daar begon de nieuwbouw van het autobedrijf. Wout Zieleman begon als Ford dealer maar met de verhuizing naar het nieuwe pand veranderde dit in:  Ford specialist en jong gebruikte auto’s met weinig kilometers.  Met een voorraad van 40 auto’s was er keuze genoeg. Klanten die opzoek waren naar een nieuwe auto kwamen kijken wat er stond en kozen een auto uit die aan hun wensen voldeed.

En nu treed de nieuwe generatie aan. André Zieleman neemt de werkplaats voor zijn verantwoording, Wilko de verkoop en Mirjam (de vrouw van Wilko) de administratie.

Bekijk hier enkele ''foto's uit de oude doos''.

Team verkoop

We proberen met jou als klant mee te denken. Een auto is technisch, kost geld en je hebt er zelf niet altijd verstand van. Dan is het fijn dat je bij het kopen van een auto, of bij het uitvoeren van onderhoud een goed advies krijgt.

Team Werkplaats

Deze jongens hebben zorg voor jouw auto dat die de juiste service krijgt die nodig is.
Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen techniek om samen alle reparaties en onderhoud te kunnen doen.

Heb je een probleem met je auto? Of is die toe aan onderhoud?
 

Dan kun je het beste een afspraak maken met de jongens uit de werkplaats. André en Oscar zullen je dan te woord staan en ervoor zorgen dat je snel weer de weg op kunt met een veilige auto.

Boek een afspraak

We willen ervoor zorgen dat elke klant zich thuis voelt bij ons. Je wordt behandeld zoals je dat graag wilt, niet in 3-delig pak maar gewoon zoals je bent. Samen zoeken we naar een juiste oplossing (andere auto of een juiste reparatie voor normale kosten). We willen werken aan een langdurige relatie met onze klanten en niet alleen maar snelle handel voor de korte termijn. Daar bent u bij gebaat, maar ons bedrijf zeker voor de toekomst! 

 ✔ Snelle levering aangekochte auto

✔ Gratis vervangend vervoer

✔ We zoeken altijd naar een oplossing voor jou!

Trotse hoofdsponsor S.V. Nieuwleusen

Wij stimuleren sport en beweging. Het is gezond en het brengt mensen bij elkaar. Wat is er nu mooier om te zien dat elk weekend de velden weer vol zijn met kinderen en volwassenen die samen genieten van de sport die ze beoefenen?